Lediga jobb

Varmt välkommen att söka jobb hos oss på Danderydsgeriatriken. Vi har en bred kompetens för att hantera alla de olika komplexa hälsoproblem som kan uppkomma vid akut sjukdom hos äldre.

Som medarbetare hos oss får du möjlighet till friskvård, fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet, olika försäkringar och utökat antal semesterdagar när du fyllt 40 år. Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Här nedtill hittar du våra lediga tjänster just nu. Länkarna tar dig direkt till respektive annons på Region Stockholms webbplats för lediga jobb. 

Välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

Vikariat som underläkare

Är du intresserad att vikariera som underläkare på Danderydgeriatriken?

Vi är en geriatrisk klinik inom SLSO som ligger i anslutning till akutklinikerna på Danderyds sjukhus. Vi har 4 avdelningar med allmängeriatrisk inriktning 1 avdelning är inriktad på Strokerehabilitering och en på ortopedisk rehabilitering. Vi har även en minnesmottagning. Som vikarierande underläkare arbetar du på avdelninganar men det ingår även jourtjänstgöring i arbetsuppgifterna.

Vi har löpande behov av vikarierande underläkare och om du är intresserad kontakta oss på lakarvik.danderydsger.slso@sll.se så hör vi av oss till dig så fort som möjligt.