Skriv ut den här sidan

Lediga jobb

Varmt välkommen att söka lediga jobb hos oss inom Jakobsbergsgeriatriken.

Här hittar du våra lediga tjänster hos oss just nu. Länkarna tar dig direkt till respektive annons på Stockholms läns landstings webbplats för lediga jobb. Vi tar bara emot ansökningar via den webbplatsen.

Välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

2018-10-23

Omvårdnadschef till Jakobergsgeriatriken!

Vill du vara med och forma framtidens geriatrik? Nu har du tillsammans med oss en möjlighet att göra det genom att söka tjänsten som omvårdnadschef på Jakobsbergsgeriatriken!

2018-11-02

Fysioterapeut sökes till Jakobsbergsgeriatriken

Är du intresserad av att arbeta med geriatrisk rehabilitering? Är stroke och/eller konfusion något av dina intresseområden? Gillar du att arbeta i team?

2018-11-12

Nyutexaminerad sjuksköterska? Kom till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi söker nu ytterligare sjuksköterskor till våra vårdavdelningar och ser fram emot att träffa dig som vill vara del av vårt team och utveckla framtidens geriatrik !

2018-11-12

Erfaren nattsjuksköterska sökes till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi söker nu ytterligare en nattsjuksköterska till en av våra vårdavdelningar och ser fram emot att träffa dig som vill vara del av vårt team och utveckla framtidens geriatrik !

2018-11-12

Jakobsbergsgeriatriken söker erfaren sjuksköterska!

Vi söker nu ytterligare en sjuksköterska till en av våra vårdavdelningar och ser fram emot att träffa dig som vill vara del av vårt team och utveckla framtidens geriatrik !

Prenumerera

Du kan skapa en prenumeration på lediga jobb hos oss på Stockholms läns landstings webbplats.